SKORI WEBLAPJA
LOTTO szám generátor


Ez az oldal TLaci barátom kedvéért készült! Régebben együtt agyaltunk némi szerencsejáték elméleten. Az egyik ötletem a lottó játékkal kapcsolatos volt. Itt 1 és 90 közötti számokból sorsolnak ki 5 számot. Ha 18db ötös mezõt töltünk ki, úgy hogy minden szám csak egyszer szerepel, akkor az összes számot meg tudjuk játszani, tehát legrosszabb esetben 5db 1 találatos szelvényünk van, ami ugyan még nem nyer, azonban ha szerencsénk van akkor a találatok közül némelyek ugyanarra a szelvényre esnek, és akár nyerhetünk is vele. Ha ezeket a 18-as csoportokat többszörözzük , természetesen különbözõ elosztásban illetve variációkban akkor javíthatjuk az esélyeinket. Megjegyzem, hogy valószínûleg ezzel sem fogunk nagyobb eséllyel vagyonokat keresni, mint bármely véletlenszerûen kitöltött lotto esetében, hiszen az esélyek attól még ugyanolyanok maradnak. Tekintsünk tehát erre úgy mint egy kis játékra a számokkal. De visszatérve arra, hogy miért is készült ez az oldal:
A fenti feladatra akkoriban (jó régen) készítettem egy DOS alapú programot, ami számokat sorsolt ki. A napokban egy beszélgetés során elõkerült a téma, és hogy megvan-e még az a régi program... Nos megvan, az én PC-men mûködik is az XP parancs ablakában, azonban a barátomnak nem sikerült mûködésre bírnia. Elõször arra gondoltam, hogy elkészítem a program Windows-os változatát, de aztán meggondoltam: mi lenne ha internetes felületre készíteném el ugyanezt - így bármilyen böngészõ programból lehetne használni!
Az alábbi, a fenti leírás szerint kisorsolt számokat tehát bárki tetszés szerint használhatja (mindenkinél új, egyedi számkombinációk jelennek meg), annyi a kérésem, hogy ha valakinek sikerül "bankot robbantani"-vele, akkor ezt felém is jelezze, elsõsorban némi anyagi támogatás formájában :)
Szelvények 1-18Szelvények 19-36 Szelvények 37-54Szelvények 55-72 Szelvények 73-90
A korábban leírt elven persze más játékhoz, pl. hatos lottóhoz is készíthetõ számokat (szám csoportokat) sorsoló program, késõbb esetleg ezzel is bõvítem majd az oldalt.

Skori@2012dec


Hatoslottó esetén 45 számból 6-ot kell kiválasztani! Ez esetben 15db hatos szelvényen a 45 szám mindegyikét kétszer meg lehet játszani, azaz 15 kitöltött szevénnyel a legrosszabb esetben 12db egytalálatosunk van, kis szerencsével pedig bármi jobb is lehet még belõle :) Tehát az alábbi 60 szelvényes hatoslottó kombinációt kitöltve minimálisan 48db egytalálatos, vagy ennél kevesebb szelvényen, de egynél több találatot tartalmazó szelvényünk lesz! Sok sikert hozzá! Természetesen itt is mindenkinek egyedi számkombinációk jelennek meg, egyetlen internetezõ sem látja másnak a számkombinációit! (Akinek ez az oldal hozza meg a szerncséjét az ne felejtkezzen el ezt némi anyagi támogatás formájában kifejezni felém :))
Szelvények 1-15Szelvények 16-30 Szelvények 31-45Szelvények 46-60


Ez pedig Zoli kedvéért van itt...

Szelvények 1-10 Szelvények 11-20 Szelvények 21-30Zoli! Az anyagiak jelenleg jobban esnének mint a locsolás... :)